ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λεκαβίτσιους: «Νιώθω φανταστικά, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους στο paobc.gr. - Αύριο στην Αθήνα ο Λιθουανός γκαρντ.

Λεκαβίτσιους: «Νιώθω φανταστικά, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

«Αισθάνομαι φανταστικά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι απίστευτο να ενδιαφέρεται για σένα μια τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ένας σπουδαίος προπονητής σαν τον Τσάβι Πασκουάλ. Είναι σπουδαίο ότι θα αγωνιστώ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πραγματικά, νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν», τόνισε αρχικά, πριν αναφερθεί στους στόχους του: «Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά και σε άλλη ομάδα πέραν της Ζαλγκίρις μακριά από τη χώρα μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους».

Τέλος, αναφερόμενος στον κόσμο του «τριφυλλιού», σημείωσε: «Έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτική. Ανυπομονώ να τη ζήσω ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενους που έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φιλάθλους της ομάδας από χθες το βράδυ. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα».

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6, 13.30) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.159 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.