ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ

Δυο εβδομάδες ατομικό ο Ζέκα – Εργομετρικά ο Κουλιμπαλί

Οι εξετάσεις του Ζέκα έδειξαν φλεγμονή στον επιγονατιδικό τένοντα και ως εκ τούτου, ο 28χρονος μέσος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Εργομετρικά για τον Κουλιμπαλί, παρόντες όλοι οι διεθνείς στη σημερινή προπόνηση.

Δυο εβδομάδες ατομικό ο Ζέκα - Εργομετρικά ο Κουλιμπαλί

Αυξήθηκαν κατά πολλοί οι διαθέσιμοι προς προπόνηση ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, καθώς στο σημερινό πρόγραμμα εντάχθηκαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Αυτή ήταν η θετική όψη του «νομίσματος», καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ζέκα έδειξε φλεγμονή στον επιγονατιδικό τένοντα, με αποτέλεσμα ο διεθνής μέσος να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Παράλληλα, συνέχισαν ατομικά οι Βιγιαφάνιες και Μολέδο, ενώ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια κατοχής και παιχνίδια κατοχής με τακτικό στόχο. Οι «πράσινοι» θα δώσουν αύριο διπλό ραντεβού στο Κορωπί, καθώς η προπόνηση της Παρασκευής περιλαμβάνει δύο μέρη, στις 9 το πρωί και στις 7 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...