ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οπαδοί σε Λεκαβίτσιους: «Καλωσόρισες στην ομάδα, σου πηγαίνουν τα πράσινα» (pics)

Οι οπαδοί των «πρασίνων» κατέκλυσαν το προφίλ του Λούκας Λεκαβίτσιους, για το πρώτο καλωσόρισμα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού.

Οπαδοί σε Λεκαβίτσιους: «Καλωσόρισες στην ομάδα, σου πηγαίνουν τα πράσινα» (pics)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των οπαδών του Παναθηναϊκού, στο άκουσμα της οριστικοποίησης της πρώτης μεταγραφής του «τριφυλλιού» στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι φίλοι των «πρασίνων» έστειλαν δεκάδες μηνύματα στον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος, αν και νεαρός, έχει κάνει ήδη το πρώτο «γκελ» στον κόσμο του «τριφυλλιού», λόγω της πολύ καλής παράδοσης του συλλόγου με τους Λιθουανούς παίκτες (Σάρας, Ματσιούλις) αλλά και της θετικής παρουσίας του στην Ευρωλίγκα την περασμένη σεζόν.

«Καλωσόρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», «Ελπίζουμε να συνεχίσεις το… λιθουανικό legacy» και… «Είμαι σίγουρος ότι σου πάνε τα πράσινα», ανέφεραν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα στο instagram του Λεκαβίτσιους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.