ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζοζεφίν Mπεργκ: «Θα νιώθω πάντα μέλος της πράσινης οικογένειας»

Μετά τον Μάρκους Μπεργκ, ήταν η σειρά της συζύγου του, Ζοζεφίν, να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό μέσω των social media.

Ζοζεφίν Mπεργκ: «Θα νιώθω πάντα μέλος της πράσινης οικογένειας»

Mε ένα άκρως φορτισμένο γράμμα, μέσω του instagram, η Ζοζεφίν Μπεργκ αποχαιρέτησε την Ελλάδα και την «πράσινη» οικογένεια, όπως ανέφερε.

Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το διάστημα στο οποίο το ζεύγος παρέμεινε στη χώρα μας, τονίζοντας πως θα νιώθει πάντα μέλος της οικογένειας του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Από πού να αρχίσω… Είναι πολλά τα συναισθήματα. Μια νέα περιπέτεια περιμένει την οικογένειά μας. Ο σύζυγός μου υπέγραψε στην Αλ Αΐν στα Εμιράτα. Συγχαρητήρια, αγάπη μου.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω πολλά να πω αλλά όχι αρκετά λόγια για να εκφράσω. Χαίρομαι που τα παιδιά μου μεγάλωσαν στην Ελλάδα ανάμεσα σε εξαιρετικούς ανθρώπους, ένα δώρο που για πάντα θα έχουν στην καρδιά τους, μαζί με τη δύναμη να κάνουν ό,τι αποφασίσουν.

Είμαι ευγνώμων για τους φίλους που συναντήσαμε στη διαδρομή αυτή και κάποιοι από αυτούς έγιναν οικογένειά μας. Ουλρίκα, σε ευχαριστώ που με πήρες υπό την προστασία σου από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα. Είμαι ευλογημένη που πάντα θα έχω το γέλιο σου στην καρδιά μου και τυχερή που βρήκα όχι μόνο μια φίλη, αλλά και έναν άνθρωπο που θα αποκαλώ αδερφή μου.

Φίλοι του Παναθηναϊκού, πάντα θα νιώθω μέλος της μεγάλης πράσινης οικογένειας και θα θυμάμαι με ένα μεγάλο χαμόγελο όσα περάσαμε μαζί. Να είστε περήφανοι πάντα.

Εγώ πάντα θα είμαι περήφανη για σένα, Μάρκους, που είσαι αυτός που είσαι, για τα επιτεύγματά σου, για την αγάπη, το πάθος σου και για τον τρόπο που είσαι σίγουρος σε ό,τι κάνεις. Είσαι και θα είσαι πάντα ο ήρωας για μένα και τα παιδιά μας. Είσαι απίστευτος με κάθε τρόπο, σαν παίκτης, σύζυγος, πατέρας και καλύτερος φίλος. Σε αγαπώ τόσο πολύ και θα είμαι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε πολύ δράμα και πολλή παραπληροφόρηση, αλλά πάντα θα προσπαθώ να το ξεπερνώ, έχοντας την πίστη πως ξέρετε μέσα στην καρδιά σας τι είναι αλήθεια και τι όχι. Ευχαριστώ όλους όσοι δείξατε και δείχνετε ακόμη αγάπη και υποστήριξη σε μένα και την οικογένειά μου. Να ξέρετε πως η αγάπη σας ζεσταίνει τις καρδιές μας για πάντα.

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι στην ιστορία μας. Μια νέα περιπέτεια μας περιμένει και περιμένω με ταπεινότητα και ενθουσιασμό πού θα μας πάει.

Εις το επανιδείν, φίλοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...