ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΝΑΡΙΑ

«Ήρθαν σε επαφή με Σίνγκλετον οι Κλίπερς» (pics)

Δημοσιογράφος που ακολουθεί το ρεπορτάζ της ομάδας από το Λος Άντζελες αποκάλυψε τις επαφές του Κρις Σίνγκλετον με τους Κλίπερς.

«Ήρθαν σε επαφή με Σίνγκλετον οι Κλίπερς» (pics)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς «χτενίζουν» τη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυσή τους και σύμφωνα με τον Μπραντ Τέρνερ, ρεπόρτερ που ασχολείται με τα θέματα της ομάδας από την «πόλη των αγγέλων», είχαν προσεγγίσει και τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ βρέθηκε στη λίστα των Κλίπερς, ανάμεσα σε ονόματα όπως ο Ιγκουοντάλα, ο Γκαλινάρι, ο Ρούντι Γκει και ο Τάκερ, με τον Τέρνερ να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Σίνγκλετον ήρθε σε επαφή με την ομάδα από το Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.