Για το συγκεκριμένο θέμα είπα: «Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη θέση έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε “x” εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα».
Για το κοινό στην Ελλάδα και τη σχέση του με το μπάσκετ: «Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ’ όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του».
Για την φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορώ να σχολιάσω το τι έγινε φέτος στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι δίκαιο να πω. Μπορώ μόνο να μιλήσω για την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Νομίζω ότι έγιναν δώδεκα αλλαγές φέτος σε σχέση με την ομάδα που είχα εγώ».
Για το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια της Ρεάλ το 2015: «Στον κόσμο του αθλητισμού γενικότερα, όποιος κάνει κάτι παράνομο, πληρώνει. Το έχουμε δει στην ποδηλασία, όπου έχουν ακυρωθεί νίκες σε ολόκληρα τουρ λόγω ντόπινγκ, έχουμε δει κατόχους μεταλλίων να τα χάνουν λόγω ντόπινγκ. Ας αφήσουμε λοιπόν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όταν, πάντως, μια ομάδα κάνει κάτι παράνομο κι αυτό αποδεικνύεται, αυτομάτως αυτή η ομάδα αποκλείεται και η φιναλίστ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Είναι προφανώς αληθές το ότι τότε η Ρεάλ χρησιμοποίησε περισσότερους Αμερικανούς παίκτες, οπότε είχε πλεονέκτημα έναντι ημών, που δεν είχαμε τόσους».