ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Δείγμα παραμονής από Μολέδο

Την ώρα που δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του, ο 29χρονος αμυντικός προχώρησε σε μία κίνηση που ίσως προδιαθέτει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά.

Δείγμα παραμονής από Μολέδο

Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο απασχολεί αρκετά τον Παναθηναϊκό από τα τέλη Μαΐου, καθώς για τον Βραζιλιάνο αμυντικό έκαναν δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτησή του τόσο η Ιντερνασιονάλ, όσο και η Μπεσίκτας, με τους «πράσινους» να θέτουν «μπλόκο» στην παραχώρησή του, εφ’ όσον δεν ικανοποιήθηκαν οικονομικά.

Παράλληλα, η συμπεριφορά που επέδειξε ο ποδοσφαιριστής λίγο πριν την τελευταία αναμέτρηση των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ζήτησε να εξαιρεθεί από την αποστολή) βάρυνε όλο και περισσότερο το κλίμα για τον ίδιο, με τις πιθανότητες παραμονής του να μειώνονται όσο περνούσε ο καιρός.

Όμως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως υπάρχει μια αλλαγή «κατεύθυνσης» στην όλη ιστορία, καθώς υπάρχουν «σημάδια» παραμονής από πλευράς του 29χρονου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μολέδο ανανέωσε το συμβόλαιό του, όσον αφορά το σπίτι που διαμένει στην Αθήνα, καταβάλλοντας μάλιστα το ποσό του ενοικίου για τον επόμενο χρόνο.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει προκύψει οτιδήποτε οριστικό, όσον αφορά το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ωστόσο η κίνηση αυτή, δείχνει διάθεση παραμονής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ