ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ

«Φουλάρει» για μεταγραφή στην επίθεση ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έχουν «σαρώσει» την αγορά προς αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μπεργκ αλλά και του Κλωναρίδη. Ποια ονόματα προτάθηκαν στον σύλλογο.

«Φουλάρει» για μεταγραφή στην επίθεση ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός έχει σχεδόν ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Όμρι Άλτμαν βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει (εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν) το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Μετά τον Άλτμαν, σειρά παίρνει η κάλυψη του κενού που άφησαν πίσω τους στην επίθεση οι Μπεργκ και Κλωναρίδης, οι οποίοι αποχώρησαν με προορισμό την Άλ Αΐν και την ΑΕΚ αντίστοιχα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του έχουν φτιάξει λίστα πιθανών υποψηφίων και εντός των επομένων ημερών θα αρχίσουν οι πρώτες επαφές για την αναζήτηση των «εκλεκτών» για την κορυφή της επίθεσης.

Πάντως, στους «πράσινους» έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, για παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του σέντερ φορ. Ενδεικτικά, ανάμεσα στους προτεινόμενους βρίσκονται τα ονόματα των: Ρομάν Ζοζούλια, (27 ετών, Ουκρανία), ο οποίος δεν βρήκε χρόνο στη Μπέτις και αναμένεται να αποχωρήσει, Εμίρ Κούγιοβιτς (29 ετών, Σουηδία) που έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη, ενώ παίζει και το όνομα του Ιταλού Φεντερίκο Ντιονίζι (30 ετών Ιταλία), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φροζινόνε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.