ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ για το πούλμαν: «Ας έρθουμε στη θέση του ιδιοκτήτη»

Ο Τσάβι Πασκουάλ προσπάθησε να... μπει στη θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εξηγώντας στο «Catalunya Radio» την περίφημη ιστορία με το πούλμαν και την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη.

Πασκουάλ για το πούλμαν: «Ας έρθουμε στη θέση του ιδιοκτήτη»

Για το συγκεκριμένο θέμα είπα: «Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη θέση έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε “x” εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα».

Για το κοινό στην Ελλάδα και τη σχέση του με το μπάσκετ: «Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ’ όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του».

Για την φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορώ να σχολιάσω το τι έγινε φέτος στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι δίκαιο να πω. Μπορώ μόνο να μιλήσω για την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Νομίζω ότι έγιναν δώδεκα αλλαγές φέτος σε σχέση με την ομάδα που είχα εγώ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια της Ρεάλ το 2015: «Στον κόσμο του αθλητισμού γενικότερα, όποιος κάνει κάτι παράνομο, πληρώνει. Το έχουμε δει στην ποδηλασία, όπου έχουν ακυρωθεί νίκες σε ολόκληρα τουρ λόγω ντόπινγκ, έχουμε δει κατόχους μεταλλίων να τα χάνουν λόγω ντόπινγκ. Ας αφήσουμε λοιπόν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όταν, πάντως, μια ομάδα κάνει κάτι παράνομο κι αυτό αποδεικνύεται, αυτομάτως αυτή η ομάδα αποκλείεται και η φιναλίστ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Είναι προφανώς αληθές το ότι τότε η Ρεάλ χρησιμοποίησε περισσότερους Αμερικανούς παίκτες, οπότε είχε πλεονέκτημα έναντι ημών, που δεν είχαμε τόσους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...