ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο «μυθικό» συμβόλαιο για τον Κάρι με απολαβές-ρεκόρ!

Έτοιμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με «ιλιγγιώδεις» απολαβές!

Νέο «μυθικό» συμβόλαιο για τον Κάρι με απολαβές-ρεκόρ!

Οι πρωταθλητές ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, είχαν διαμηνύσει ότι θα έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν στις τάξεις του έναν από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας του συλλόγου, τον Στεφ Κάρι.

Έτσι, ο σύλλογος από το Όουκλαντ προσέφερε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον «σταρ» της ομάδας, ο οποίος συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε πενταετή επέκταση με απολαβές-ρεκόρ που αγγίζουν τα 201 εκατ. δολάρια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.