ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι πρώτες του δηλώσεις

Άλτμαν: “Είμαι έτοιμος για την πρόκληση…”

Έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού, δηλώνει ο Όμρι Άλτμαν. Που του αρέσει να παίζει και τι υπόσχεται στους φίλους της ομάδας!

Άλτμαν:

Οι πρώτες δηλώσεις του Ομρι Αλτμαν ως ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στο επίσημο site της ΠΑΕ:

Πώς αισθάνεσαι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου;

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση!»

Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνεις από την πατρίδα σου για να αγωνιστείς σε μια άλλη χώρα. Αισθάνεσαι πιο έτοιμος τώρα;

«Ναι, σίγουρα είμαι πιο έτοιμος. Είμαι πιο έμπειρος τώρα. Ξέρω πως είναι, ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω, αλλά και τι περιμένει η ομάδα από εμένα και αισθάνομαι έτοιμος για να αντιμετωπίσω την πρόκληση».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πώς θα παρουσίαζες τον εαυτό σου σε κάποιον που δεν ξέρει τα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά;

«Γενικά είμαι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Αν έπρεπε να περιγράψω τον εαυτό μου αγωνιστικά αναφέροντας μόνο μια θέση θα έλεγα ότι είμαι επιθετικός μέσος. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορώ να αγωνιστώ σε διαφορετικές θέσεις, έχω αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικά συστήματα, αλλά γενικά θα υπηρετήσω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής μου. Μίλησα με τον κ. Ουζουνίδη και ξέρω τι ζητάει και τι να περιμένω και επίσης καταλαβαίνω ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους».

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πλούσια ιστορία και τίτλους. Θυμάμαι και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του με την Μακάμπι, αλλά γενικά ο Παναθηναϊκός είναι ένα γνωστό όνομα στην πατρίδα μου, τόσο η ομάδα ποδοσφαίρου, όσο και εκείνη του μπάσκετ».

Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σαν πρώτο μήνυμα;

«Εχω ακούσει τόσο πολλά γι’ αυτούς! Είναι αλήθεια πως ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα στο γήπεδό μας. Μου έχουν πει ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν εκεί είναι μοναδική και το μόνο που θέλω να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να τους δώσω χαρές μαζί με την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...