ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κοντά και ο Φερέιρα

Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο Κολοβέτσιος

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί ο Δημήτρης Κολοβέτσιος από τον Παναθηναϊκό. Τι γίνεται με Φερέιρα.

Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο Κολοβέτσιος

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις χθες και πλέον η υπόθεση του ολοκληρώνεται, αφού απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες, ούτως ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, αφού από πλευράς Παναθηναϊκού προτείνεται διετές συμβόλαιο με λίγο παραπάνω από 200.000 ευρώ, ενώ ο Κολοβέτσιος ζητά τριετές συμβόλαιο με κάτι λιγότερο από 200.000, αλλά δεν φαίνεται πως αυτή η διαφωνία θα μπορέσει να χαλάσει το deal.

Ο Φελίπε Φερέιρα, εδώ και καιρό απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον έχει επιλέξει για τη θέση του αριστερού μπακ, πίσω από τον Νίκλας Χουλτ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με δεδομένο δε, πως αποχώρησε και ο Χουχούμης, αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι άμεση η ανάγκη της απόκτησης του Πορτογάλου άσου, ο οποίος όμως δεν είναι ελεύθερος και γι΄ αυτό το λόγο προσπαθεί να πιέσει τη διοίκηση της Πάκος Φερέιρα, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του και να έρθει στον Παναθηναϊκό, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ζητά 100.000.

Οι Πορτογάλοι σε χθεσινό τους δημοσίευμα έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές, ενώ μάλιστα τόνισα πως ο Φερέιρα θα φοράει το «3» στη φανέλα του με τον Παναθηναϊκό! Μένει να φανεί αν έχουν πέσει μέσα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.