ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βγάζω το καπέλο στον Λυμπερόπουλο που σηκώθηκε κι έφυγε»

Σκληρά λόγια από τον "Στρατηγό"

«Βγάζω το καπέλο στον Λυμπερόπουλο που σηκώθηκε κι έφυγε»

Ο Μίμης Δομάζος, στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του στην Πρέβεζα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και στα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:

«Ο Παναθηναϊκός από πρώτος πήγε τέταρτος επειδή πέταξε ο άλλος την μπύρα. Άδειο ή γεμάτο δεν το πετάς. Κάθε φορά ο Ολυμπιακός όταν παίζεις σου κάνει τα ίδια πράγματα και εσύ πέφτεις στην παγίδα τους. Κάθε Κυριακή αν έπαιζα εγώ με τον Ολυμπιακό δεν είχα πρόβλημα. Γκολ με όλους τους τρόπους του είχα βάλει».

Για τις εξελίξεις στην ομάδα:

«Ένα μπράβο στον Νίκο Λυμπερόπουλο, εγώ του βγάζω το καπέλο είδε μέσα τι γίνεται και σηκώθηκε και έφυγε. Δεν ξέρω γιατί έμεινε ο Ουζουνίδης. Ο Παναθηναϊκός δίνει παίκτες από το ράφι και παίρνει από το κάτω.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορεί να είσαι σε μνημόνιο και να μην πληρώνεις και να δίνεις τη ραχοκοκαλιά σου γιατί τότε αναρωτιέσαι ποιος θα βοηθήσει. Ναι οκ, καλά κάνουν και προωθούν την ακαδημία αλλά αυτά τα παιδιά ποιος θα τα βοηθήσει. Στην εποχή μας υπήρχαν έμπειροι παίκτες που βοηθούσαν τους νεότερους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.