ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: “Δυστυχώς όλα κάποτε τελειώνουν…” (Pic)

Δείτε την ανάρτηση του Κροάτη πρώην άσου του Παναθηναϊκού, από την Σαντορίνη.

Πέτριτς:

Ο Μλάντεν Πέτριτς τα πέρασε όμορφα… στις Κυκλάδες (Μύκονο-Σαντορίνη), με ένα μήνυμα στο instagram, εξέφρασε την… στεναχώρια του που ολοκληρώθηκαν.

“Δυστυχώς όλα κάποτε τελειώνουν, αλλά οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Περάσαμε απίστευτα σε αυτό πανέμορφο νησί (Σαντορίνη), σας ευχαριστούμε πολύ όλους!”, ήταν το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Unfortunately everything comes to an end.. but the memories will last forever.. We had an amazing time on this beautiful island.. thanks for the great time 😘 @cavotagoosantorini @ovacsantorini @calderayachtingsantorini #santorini #santorinigreece #cavotagoosantorini #calderayachting #amazingday #amazingview #sunset #food #foodporn #holiday #greece

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mladen Petric (@mladenpetric) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.