ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Άννα Κορακάκη: Έβαλε μαγιό και «τρέλανε» το instagram! (pic)

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης άφησε για λίγο το πιστόλι και επισκέφθηκε τις παραλίες, προκαλώντας ενθουσιασμό στα social media.

Άννα Κορακάκη: Έβαλε μαγιό και «τρέλανε» το instagram! (pic)

Η όμορφη και καλλίγραμμη Ελληνίδα αθλήτρια άφησε στην άκρη τις προπονήσεις και επισκέφθηκε την παραλία ώστε να δροσιστεί, ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφία από την παρουσία της στη θάλασσα.

Το μαγιό και το καλλίγραμμο σώμα της Άννας τράβηξαν όλα τα βλέμματα και προσέλκυσαν εκατοντάδες σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό -και όχι άδικα- όπως θα διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας τη φωτογραφία:

Πρώτο μπάνιο! Καλό μήνα💙🗓

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.