ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης: «Δεν είναι ώρα για να συζητάμε για το μέλλον μου…»

Ο Έλληνας σέντερ του «τριφυλλιού» προτίμησε να μην κάνει κάποιο σχόλιο όσον αφορά το μέλλον του, στο περιθώριο του τουρνουά «LG AegeanBall».

Μπουρούσης: «Δεν είναι ώρα για να συζητάμε για το μέλλον μου...»

Ο Γιάννης Μπουρούσης συμμετέχει και φέτος στο τουρνουά 3 on 3 «LG Aegean Ball», το οποίο επιθυμεί διακαώς να κερδίσει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αντίθετα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε αφορά το μέλλον του, απαντώντας μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ στην ερώτηση που του τέθηκε: «Άγχος έχει η Ελλάδα για μένα; Δεν ήρθαμε εδώ γι αυτά. Ήρθαμε για τον Πρίντεζη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουρούση στην ΕΡΤ:

Για το τουρνουά: «Είναι η δεύτερη χρονιά που είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος. Το έχω πάρει προσωπικά γιατί στον περσινό τελικό χάσαμε στο σουτ. Οι συμπαίκτες μου βαριούνται λίγο αλλά θέλω να κερδίσω, έστω και μόνος μου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του Διαμαντίδη: «Ήταν γκεστ ο Δημήτρης. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που είναι εδώ και τον είδαμε να βρίσκεται στη Σύρο».

Για τη βράβευση του «3D» από τον Ίβκοβιτς: «Αν το κρίνεις πως ο Ίβκοβιτς ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό και ο Διαμαντίδης παίκτης του Παναθηναϊκού, τότε ναι είναι ξεχωριστή στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...