ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο «άκυρο» του Τζέιμς στον Ολυμπιακό (pic)

Τι απάντησε ο Αμερικανός γκαρντ στην... πρόσκληση οπαδού του Ολυμπιακού, μέσω Twitter.

Νέο «άκυρο» του Τζέιμς στον Ολυμπιακό (pic)

Tον τελευταίο καιρό, το προφίλ του Μάικ Τζέιμς στο Twitter υποδέχεται μηνύματα οπαδών προερχόμενων από όλες τις γωνίες της Ευρώπης, σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να υπογράψει συμβόλαιο με τις εκάστοτε ομάδες τους.

Ανάμεσα στα μηνύματα αυτά βρέθηκε και ένα προερχόμενο από οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος προέτρεψε τον Τζέιμς να φορέσει τα κόκκινα, αλλά να λαμβάνει ξεκάθαρη απάντηση από τον 27χρονο γκαρντ: «Όχι, ευχαριστώ»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...