ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επεισοδιακός τελικός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Κορασίδων (vid)

Εικόνες ντροπής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια και... ξύλο ανάμεσα σε γονείς των αθλητριών Παναθηναϊκού και Φάρου την ώρα των απονομών!

Επεισοδιακός τελικός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Κορασίδων (vid)

Θλιβερές εικόνες καταγράφηκαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Φάρο και Παναθηναϊκό. Γονείς των δύο ομάδων πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια ενώ οι παίκτριες τους εκλιπαρούσαν να σταματήσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της υπόθεσης η ομάδα του Κερατσινίου βρέθηκε μπροστά μέχρι και με 9 πόντους, αλλά το παιχνίδι άλλαξε τροπή ενώ υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια του “Φάρου” προς την διαιτησία με την κατάσταση να κλιμακώνεται βαθμηδόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...