ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το σκέφτεται για Κίνα ο Μπουρούσης

Ο Έλληνας σέντερ έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από σύλλογο της Κίνας και -σύμφωνα με πληροφορίες- επεξεργάζεται έντονα το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ασία.

Το σκέφτεται για Κίνα ο Μπουρούσης

Οι «πράσινοι» έχουν μπει δυνατά τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό «παζάρι», αποσπώντας τις υπογραφές των Λεκαβίτσιους, Όγκαστ, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει κατατεθεί πρόταση και στον Ιάν Βουγιούκα.

Παράλληλα, κινητοποίηση φαίνεται πως υπάρχει και στο αντίθετο μέτωπο, αυτό των προσφορών, καθώς ο Γιάννης Μπουρούσης έχει μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» συλλόγου από την Κίνα, έχοντας μάλιστα στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κινέζοι προσφέρουν στον Μπουρούση συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, με τον Έλληνα σέντερ να επεξεργάζεται σοβαρά την εν λόγω πρόταση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπουρούσης υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 συμβόλαιο 1+1 έτους με τους «πράσινους», με την option ανανέωσης να εκπνέει στις 15 Ιουλίου. Τα νέα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και οι συνέπειες που έχουν στις ομάδες, κάνουν την πρόταση των Κινέζων δελεαστική και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν την πορεία των εξελίξεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.