ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Στην Σταντάρ Λιέγης ο Εμποκού!

Η Σταντάρ Λιέγης, τα βρήκε με τον Εμποκού και την Κιέβο Βερόνα και ξανακάνει δικό της τον Κονγκολέζο άσο.

Στην Σταντάρ Λιέγης ο Εμποκού!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, επιστρέφει στην Σταντάρ Λιέγης, καθώς η βελγική ομάδα προχώρησε σε πρόταση αγοράς του παίκτη από την Κιέβο Βερόνα, ύψους 1,5 εκ. ευρώ, προσφέροντας στον Εμποκού αμοιβή 750.000 ευρώ ετησίως και όπως γίνεται αντιληπτό, δε θα μπορούσε να αρνηθεί, ούτε ο παίκτης, ούτε η ιταλική ομάδα.

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες ο Εμποκού είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό, η Κιέβο Βερόνα, προτίμησε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να αποκομίσει οικονομικό όφελος, γνωρίζοντας πως οι πράσινοι σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν καν να πλησιάσουν την προσφορά της Σταντάρ.

Πλέον ο Κονγκολέζος άσος, βρίσκεται μια ανάσα από την πρώην ομάδα του, αφού οι Βέλγοι αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για να φιξαριστεί το deal, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει και εξτρέμ, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Εμποκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.