ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εβδομάδα Μήτογλου στον Παναθηναϊκό Superfoods

Φουλάρει για Κώστα Μήτογλου ο Παναθηναϊκός Superfoods, εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Εβδομάδα Μήτογλου στον Παναθηναϊκό Superfoods

Φουλάρει για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει η Sport Day, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να κινούνται άμεσα για τον Έλληνα “Ντιρκ Νοβίτσκι”, όπως τον χαρακτήρισαν πολλοί.

Ο 21χρονος φόργουορντ σέντερ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, οι ειδικοί μιλούν για έναν παίκτη που θα αφήσει εποχή και ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της τόνωσης του ελληνικού του στοιχείου, θέλει να πάρει τον άσο του Ουέικ Φόρεστ, κάνοντας μια επένδυση για το μέλλον, όπως ακριβώς έπραξε και με τον Ζακ Όγκαστ.

Ο ύψους 2,07 άσος, φέρεται να είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και να κάνει το άλμα… σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και δη, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή. Μπορεί ο Μήτογλου να μην είναι ο παίκτης που θα κάνει άμεσα τη διαφορά, ωστόσο αποτελεί ένα prospect για το μέλλον, με τον Πασκουάλ να αρέσκεται να δουλεύει με τέτοιους αθλητές.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ζήτημα που δημιουργείται πλέον είναι πως αν αποκτηθεί και ο Μήτογλου, ο οποίος μπορεί να παίξει στις θέσεις “3”-“4”, ο Παναθηναϊκός μοιάζει γεμάτος και θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις, με τον Μπουρούση να παίζει… για ομάδα της Κίνας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.