ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Παναθηναϊκός, Μπριζ και Σταντάρ για Βάργκας”

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ρόναλντ Βάργκας, αλλά έχει και ισχυρούς ανταγωνιστές...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει τον Βενεζουελάνο πρώην άσο της ΑΕΚ, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν μέσα της πατρίδας του, τόσο η Σταντάρ Λιέγης, όσο και η Μπριζ, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ρόναλντ Βάργκας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «elimpulso.com», μετά τον Παναθηναϊκό, Σταντάρ Λιέγης και Μπριζ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, ο οποίος είναι ελεύθερος. Ο τεχνικός των πράσινων έχει στο μυαλό του τον Βάργκας, δεν είναι όμως τόσο ψηλά στη λίστα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα κινηθούν οι πράσινοι για τον Βενεζουελάνο.

Πάντως, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, δυνατά για την περίπτωσή του έχουν μπει οι δύο (από τις τρεις) μεγάλες βελγικές δυνάμεις, Μπριζ και Σταντάρ, η οποία έχει στον πάγκο της τον γνωστό σε μας, Ρικάρντο Σα Πίντο και η οποία βρίσκεται μια ανάσα από τον Πολ Ζοσέ Εμποκού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...