ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τρελάθηκε» με τη ζέστη ο Τζέιμς! (pic)

O Aμερικανός γκαρντ φρόντισε να κάνει γνωστό πως δεν αντέχει τη ζέστη, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να του απαντούν αναλόγως.

«Τρελάθηκε» με τη ζέστη ο Τζέιμς! (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ και, όπως έκανε γνωστό μέσω του νέου «τιτιβίσματός» του, δεν μπορεί άλλο τη ζέστη που επικρατεί εκεί: «Είναι καυτά εδώ, δεν βρίσκω λέξεις για να περιγράψω τι συμβαίνει εδώ…», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Η νέα ανάρτηση του Τζέιμς βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους Έλληνες, οι οποίοι άφηναν το χιουμοριστικό τους «στίγμα» στο «τιτίβισμα» του 27χρονου γκαρντ. Άλλοι του έστειλαν φωτογραφίες με κλιματιστικά, προσπαθώντας να δώσουν λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει.

Άλλοι πάλι έστειλαν στιγμιότυπα από τις τιμές που έφτασε ο υδράργυρος στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, έχοντας ως στόχο να δώσουν στον Τζέιμς να καταλάβει πως… υπάρχουν και χειρότερα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.