ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλτμαν: «Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά ήθελα Παναθηναϊκό»

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αυτό του Παναθηναϊκού.

Άλτμαν: «Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά ήθελα Παναθηναϊκό»

O 23χρονος μεσοεπιθετικός, Όμρι Άλτμαν, αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του «τριφυλλιού» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Ισραηλινό ποδοσφαιριστή να αφήνει την πατρίδα του για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Άλτμαν μίλησε για τη νέα «σελίδα» της καριέρας του σε Μέσα του Ισραήλ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι απέρριψε πρόταση με περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσέφεραν οι «πράσινοι», καθώς για εκείνον μέτρησε το βάρος της φανέλας και οι προοπτικές που ανοίγονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «πρασίνων»:

Για την προσέγγιση του Παναθηναϊκού: «Αυτό που κατάλαβα απ’ τις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ότι με ήθελαν πάρα πολύ και γι’ αυτό στο τέλος πήγα εκεί. Ο προπονητής είναι αυτός που με ήθελε και τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο υπήρχαν κάποια ανοικτά ζητήματα με την πρώην ομάδα μου, η οποία απειλούσε να οδηγήσει τις εξελίξεις στη FIFA αν προχωρούσε κι άλλο το θέμα».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Θα ήταν μεγάλο ρίσκο γι’ αυτούς να οδηγηθεί η υπόθεση σε δικαστήριο. Ήξερα όμως πως θα μπορούσε να υπάρξει και νέος κύκλος συζητήσεων το καλοκαίρι, όπως κι έγινε κι εντέλει προχώρησε η μεταγραφή. Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Για τα όσα πέρασε την προηγούμενη σεζόν: «Αυτή τη χρονιά πέρασα πάρα πολλά και ωρίμασα. Είναι αστείο, διότι σε όλους όσους με ρωτούσαν στο κλαμπ, ακόμη και πριν τελειώσει η σεζόν, για το τι θα έκανα την επόμενη χρονιά, τους έδινα την ίδια απάντηση. Δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω γι’ αυτούς, από τη στιγμή που όποιοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ με ένοιαζε για την ομάδα και πόσο «βαριά» το πήρα όλο αυτό.

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Υπήρξαν πολλές «εφευρέσεις» των ΜΜΕ, για οτιδήποτε ενέπλεκε εμένα με τη Μακάμπι Χάιφα. Μετά το τέλος της σεζόν δέχθηκα μία προσέγγιση απ’ τη Μακάμπι για να δουν τις προθέσεις μου, αλλά η επιθυμία μου όλη την ώρα ήταν να πάω στην Ευρώπη. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα απ’ τον Ιανουάριο, πως θα ήταν στον Παναθηναϊκό. Κι απ’ τη στιγμή που έδειξαν ξανά ενδιαφέρον για μένα, προτίμησα να πάω στο εξωτερικό και να παίξω στην Ευρώπη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...