ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Πιστεύω ότι θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Χρήστος Δώνης εξέφρασε την πεποίθησή του για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις μετά την επιστροφή του στους «πράσινους».

Δώνης: «Πιστεύω ότι θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό»

Μετά από την… περιπλάνηση σε Γιάννενα (ΠΑΣ) και Θεσσαλονίκη (Ηρακλής), ο Χρήστος Δώνης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των «πρασίνων».

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Metropolis 95.5», εκφράζοντας, μεταξύ άλλων, την πίστη του για παραμονή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τη νέα σεζόν.

«Έχω ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι όλα πολύ όμορφα. Έχει πολλή ζέστη όμως είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει το σενάριο να δοθώ δανεικός καθώς έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πιστεύω ότι θα παραμείνω στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος μέσος, συμπληρώνοντας:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο δανεισμός μου στον Ηρακλή με βοήθησε πολύ για να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον Ηρακλή ήμουν εγώ, όσο και αν λένε ότι εγώ βοήθησα τον Ηρακλή. Σίγουρα από τον Παναθηναϊκό είδαν κάποια πράγματα σε μένα και αποφάσισαν να γυρίσω».

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις μετά την επιστροφή του στο Κορωπί, ο Δώνης ανέφερε: «Δεν είναι όλα τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη, από τη στιγμή που άρχισε η ομάδα προετοιμασία είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρεθεί λύση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.