ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντα στο προσκήνιο ο Αμερικανός

Συνεχίζονται οι επαφές με Ουίμς

Παναθηναϊκός Superfoods και Σόνι Ουίμς, συνεχίζουν εδώ και καιρό τις επαφές, με τον Αμερικανό να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ.

Συνεχίζονται οι επαφές με Ουίμς

Όπως είχατε ενημερωθεί από τις 21/6 από το panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Σόνι Ουίμς, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Νίκο Λώτσο, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να έχουν ομαλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν έπαψαν ποτέ όλο αυτό το διάστημα, με τον 30χρονο Αμερικανό να αποτελεί το hot… όνομα των πράσινων στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Παρότι η είδηση είχε διαψευστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν ήδη καταθέσει (προφορικά) πρόταση για τον Αμερικανό, με απολαβές κοντά στο 1 εκατομμύριο.

Με την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς, οι πράσινοι έχουν ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο να διαθέσουν και να κάνουν μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο Ουίμς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, παίζει τόσο στο “2”, όσο και στο “3” και σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμα προσθήκη στην περιφέρεια.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αφού όπως προκύπτει οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είτε γνώριζαν, είτε περίμεναν τις εξελίξεις με τον Τζέιμς και το ΝΒΑ, οπότε έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.