ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κατατέθηκε η αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου – Η κίνηση των Παλαιμάχων

Panathinaikos24 Team
04.07.2017 | 21:55
Κατατέθηκε η αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου – Η κίνηση των Παλαιμάχων | Panathinaikos24.gr

Την Πέμπτη (6/7) αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για τον ορισμό της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Κίνηση με πρόεδρο τον Τάκη Οικονομόπουλο από τους Παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίζει το ζήτημα του ορισμού της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη, με το Πρωτοδικείο Αθηνών να αποφασίζει επί του ζητήματος την Πέμπτη (6/7).

Οι Παλαίμαχοι αθλητές του «τριφυλλιού» έχουν προχωρήσει σε πρόταση για την συγκρότηση του νέου ΔΣ, με «μπροστάρη» τον Τάκη Οικονομόπουλο και τους Θόδωρο Συνοδινό, Νίκο Πλυτά, Κωνσταντίνο Βραχά, Εμμανουήλ Λεκάκη, Χαράλαμπο Σβηνέλη, Παναγιώτη Αντωνίου, Ευστάθιος Σπαρτιώτη, Σπύρο Κουρούμαλο, να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των ονομάτων.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών θα κληθεί να επιλέξει τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει κίνηση και από πλευράς του απερχόμενου ΔΣ (υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους Παλαίμαχους), τότε οι δύο αιτήσεις θα εκδικαστούν ταυτοχρόνως, με το Πρωτοδικείο να προχωρά σε διαλογή ατόμων και από τις δύο αιτήσεις.

Ενότητες