ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πήρε ταλέντο από τον Αρκαδικό ο Παναθηναϊκός

Στα πράσινα ο 17χρονος γκαρντ, Μάριος Τσέλλος.

Πήρε ταλέντο από τον Αρκαδικό ο Παναθηναϊκός

Ο Μάριος Τσέλλος, ο οποίος έχει βγει από τις ακαδημίες του Αρκαδικού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο 17χρονος γκαρντ παραχωρήθηκε στους “πράσινους” με υποσχετική ενός έτους.

Αναλυτικά: “Ένα δικό μας παιδί, βγαλμένο από τα σπλάχνα των ακαδημιών μας, ύστερα από σκληρή και μεθοδική δουλειά, τις εμπειρίες που έζησε με τον Αρκαδικό (άνοδος στην Basket league και συμμετοχή σε αυτήν) θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού με υποσχετική ενός έτους

Του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός και να φτάσει ακόμα ψηλότερα!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE