ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάνατζερ Μπουρούση: «Φιλικό το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι ακόμα… Κινέζος ο Γιάννης»

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Μπουρούση αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο επήλθε το τέλος της συνεργασίας του Έλληνα σέντερ με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως δεν έχει ολοκληρωθεί το deal με σύλλογο της Κίνας.

Μάνατζερ Μπουρούση: «Φιλικό το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι ακόμα... Κινέζος ο Γιάννης»

Ο Κώστας Παπαδάκης, εκπρόσωπος του Γιάννη Μπουρούση, τοποθετήθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 για το «διαζύγιο» του Έλληνα σέντερ με τον Παναθηναϊκό, το οποίο χαρακτήρισε ως φιλικό.

Παράλληλα, ο Παπαδάκης συμπλήρωσε λέγοντας πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα πρόκειται να είναι καθοριστικά για τη μετέπειτα πορεία του Μπουρούση, ο οποίος δεν είναι ακόμη… κάτοικος Κίνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάνατζερ του Μπουρούση στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Περί συμφωνίας με σύλλογο της Κίνας: «Δεν μπορώ να ξέρω γιατί ονομάζεται Κινέζος. Δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανότατα να είναι και Κινέζος. Σε ό,τι αφορά την Κίνα πρέπει να αναφερθώ επίσης στον Γιάννη Χριστόπουλο και στον Χάρη Μαρκόπουλο που δουλεύουν μαζί εκεί και πρόκειται για μια μεγάλη προπονητική επιτυχία. Βεβαίως και δεν είναι τελειωμένο το deal για Μπουρούση. Όταν είναι έτοιμος να υπογράψει, θα μπορέσει να υπογράψει. Τις επόμενες δύο ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα. Δεν θα τελειώσει σήμερα, αλλά αύριο ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Είναι εγνωσμένης αξίας ο Γιάννης και είναι λογικό να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το… διαζύγιο με τους «πράσινους»: «Ναι, ήταν φιλικό το διαζύγιο. Όταν συμφώνησε πέρυσι με τον Παναθηναϊκό, είχε προσωπικά στοιχεία μέσα η συμφωνία και εννοώ μεταξύ του Γιάννη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Κατέληξαν σε φιλική απόφαση τότε και τώρα και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συνεργασία, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στον τρόπο που λύθηκε το συμβόλαιο».

Για το τι αναζητά ο ίδιος ο παίκτης: «Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει πάρει όλους τους τίτλους στην καριέρα του, έχει παίξει σε πολλά final-4, το πήρε με τη Ρεάλ και έχει πάρει πρωταθλήματα και Κύπελλα. Αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να συνεχίσει κάπου όπου θα είναι πολύ σημαντικός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...