ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αγκάθι» το οικονομικό για Στογίλκοβιτς – Έρντιντς

Οι δύο ποδοσφαιριστές αρέσουν στον Ουζουνίδη, όμως το οικονομικό σκέλος αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο.

«Αγκάθι» το οικονομικό για Στογίλκοβιτς - Έρντιντς

Έπειτα από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων μεταγραφών (Άλτμαν, Κολοβέτσιος), οι «πράσινοι» φουλάρουν τις «μηχανές» για την συντομότερη και όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Τις τελευταίες ημέρες, ήρθαν στο προσκήνιο δύο περιπτώσεις, αυτές του Στογίλκοβιτς και του Έρντιντς, παίκτες οι οποίοι αρέσουν πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο η εξέλιξη των υποθέσεων τους βρίσκει αρκετά εμπόδια όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Το θέμα Στογίλκοβιτς «κολλάει» στις απαιτήσεις της νυν ομάδας του, Μπράγκα, η οποία αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 500.000 ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει ως δανεικό στο «τριφύλλι», ενώ στο «πακέτο» πώλησής του προστίθενται και οι απολαβές του παίκτη, αυξάνοντας το αντίτιμο στα 800.000 ευρώ, χρήματα τα οποία πολύ δύσκολα θα δώσει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή ως δανεικό.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, Έρντιντς. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, η οποία ζητά συμβόλαιο που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, γεγονός που αυτόματα καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την πορεία των διαπραγματεύσεων, εφ’ όσον δεν υπάρξει διάθεση να μειωθούν οι απαιτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του Ανόβερου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...