ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημήτρης Κοντός: «Ηλιθιότητες αυτά που κυκλοφόρησαν για Σίνγκλετον»

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM, Δημήτρης Κοντός διέψευσε κατηγορηματικά «ηλίθιο» δημοσίευμα, που ενέπλεκε τον ίδιο και ήθελε τον Κρις Σίνγκλετον να φεύγει από τον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Κοντός: «Ηλιθιότητες αυτά που κυκλοφόρησαν για Σίνγκλετον»

Θέση για το κακόβουλο δημοσίευμα το οποίο ενέπλεκε τον ίδιο και τον ΣΠΟΡ FM, σχετικά με το μέλλον του Κρις Σίνγκλετον, πήρε ο Δημήτρης Κοντός.

Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού διέψευσε κατηγορηματικά το «ρεπορτάζ» που του «χρεωνόταν» και που ήθελε τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να φεύγει από τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε «ηλιθιότητες» όσα κυκλοφόρησαν και είχαν το όνομά του και του ΣΠΟΡ FM, ενώ έκανε λόγο για «παιδάκια που θέλουν… να παίζουν ενώ εμείς δουλεύουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.