ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Συγκινητικό μήνυμα αποχώρησης από την Πέννυ Ρόγκα

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού αποχωρεί από την ομάδα και το έκανε γνωστό με ένα συγκινητικό μήνυμα στο προφίλ της στο facebook.

Συγκινητικό μήνυμα αποχώρησης από την Πέννυ Ρόγκα

Αναλυτικά:

Μετά από 3 πανέμορφα χρόνια ήρθε η στιγμή να φύγω από την ομάδα που μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου και με αγκάλιασε και αγάπησε όσο κανένας άλλος. Η ομάδα και ο κόσμος της πίστεψαν σε μένα και είδαν κάτι στο πρόσωπό μου. Με έκαναν να νιώσω οτι τους γνωρίζω χρόνια, έγιναν το δεύτερό μου σπίτι. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις αλλά πάντα ήμασταν ένα, μια οικογένεια. Αγαπώ τον Παναθηναικό και τον κόσμο του. Οι συνθήκες όμως με αναγκάζουν να φύγω και να παίξω για ένα χρόνο στον Ηρακλή Κηφισιάς, μια αξιόλογη ομάδα με τους δικούς της στόχους.

Εύχομαι οι δρόμοι μας, εμένα και του Παναθηναικού να χωρίσουν προσωρινά και κάποια στιγμή να έχω ξανά την τιμή να φορέσω αυτή την φανέλα και να καταφέρω να τελειώσω ότι δεν κατάφερα αυτά τα τρία χρόνια. Γιατί ο Παναθηναικός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή πουθενά αλλού. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λείψει κάτι σε μένα κ στις συμπαίκτριές μου. Δεν θα τους ονοματίσω ξέρουν πολύ καλά αυτοί ποιοι είναι και πόσο τους εκτιμώ. Εις το επανιδείν…

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...