ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πέθανε στα 48 του γνωστός bodybuilder από το Αγρίνιο

Θλίψη προκαλεί στην αγρινιώτικη κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Φώτη Πλευρίτη, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Πέθανε στα 48 του γνωστός bodybuilder από το Αγρίνιο

O άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από οικείους του αναίσθητος στην κατοικία του σήμερα το μεσημέρι και στο Νοσοκομείο Αγρινίου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όλα δείχνουν πως τα αίτια του θανάτου είναι παθολογικά ωστόσο η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή καθώς, όπως προβλέπεται, ενεργείται από το Α.Τ. Αγρινίου προανάκριση για τα αιτία.

Ο Φώτης Πλευρίτης είχε διαγράψει μεγάλη πορεία στο μπόντι μπίλντινγκ επί δεκαετίες με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε γυμναστήριο στο Αγρίνιο.

Εκεί βρισκόταν σήμερα όταν αρχικώς αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ εν συνεχεία μετέβη στην οικία του όπου δυστυχώς κατέληξε.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 450.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.