ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Νέα… γκάζια από Ουζουνίδη: Τι ζητούσε από τους παίκτες στην προπόνηση

Ο Έλληνας τεχνικός συνέχισε τις... δυναμικές παρεμβάσεις του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Τέχελεν.

Νέα... γκάζια από Ουζουνίδη: Τι ζητούσε από τους παίκτες στην προπόνηση

Συνέχισε στο… ίδιο μοτίβο με την χθεσινή ημέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας προπονήσεων του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν. Ο Εβρίτης τεχνικός δεν δίσταζε να παρεμβαίνει… δυναμικά όποτε διαπίστωνε πως οι παίκτες του δεν εκτελούν αποτελεσματικά τις ασκήσεις τους.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τακτικές ασκήσεις μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση, ενώ ένα κομμάτι της προπόνησης αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις. Ο τεχνικός των «πρασίνων» έδινε συνεχώς εντολές για γρήγορη επιστροφή στην άμυνα μετά από αναποτελεσματικές επιθέσεις, ζητώντας ανάπτυξη με γρήγορες και αποτελεσματικές πάσες με τη μία.

Οι Χατζηγιοβάνης και Ευαγγέλου δέχθηκαν παρατηρήσεις από τον Ουζουνίδη, ο μεν πρώτος για να απλουστεύσει το παιχνίδι του, («Παίξε πιο απλά Τάσο», ήταν η ατάκα του Έλληνα προπονητή) ενώ ο δεύτερος τα… άκουσε επειδή έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο σε μία φάση: «Αν σε κρατάει ο αντίπαλος, κράτα τον και εσύ. Αν φάμε γκολ τι θα γίνει;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ