ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Sport» για το Μπάρτσα-Παναθηναϊκός: «Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν» (pic)

Πως υποδέχθηκαν οι Ισπανοί την είδηση της επικείμενης συνάντησης του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της Ευρωλίγκας.

«Sport» για το Μπάρτσα-Παναθηναϊκός: «Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν» (pic)

Όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του από το «Παλαού Μπλαουγκράνα», αντιμετωπίζοντας τη Μπαρτσελόνα (13/10).

Οι Ισπανοί υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την κατάρτιση του προγράμματος της Ευρωλίγκας, με τη «Sport» να στέκεται στην επικείμενη συνάντηση του παρελθόντος (Πασκουάλ) με το παρόν του συλλόγου (Σίτο Αλόνσο), τονίζοντας πως η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την καταστροφική πορεία της περασμένης σεζόν, έχοντας ως στόχο να αρχίσει με το «δεξί» τη νέα προσπάθειά της, με τις… ευλογίες της καλής παράδοσης που έχει στις ευρωπαϊκές, εντός έδρας, πρεμιέρες της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.