ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (19:00 - PANATHINAIKOS24.GR/NS3)

Πρώτο φιλικό τεστ στην Ολλανδία

To πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ολεξάντρια δίνει σήμερα στο Τέχελεν της Ολλανδίας ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” θα έχουν, επί της ουσίας, τη δυνατότητα για ένα ξεμούδιασμα, καθώς είναι πολύ νωρίς για να βγουν τα όποια συμπεράσματα. Και γιατί ο κύριος όγκος των μεταγραφών δεν έχει γίνει και γιατί, είναι μόλις η 3η μέρα στο Τέχελεν της Ολλανδίας, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βιγιαφάνιες και τον Μολίνς. Για τον πρώτο, ήταν γνωστό ότι θα απουσιάσει, ενώ για τον δεύτερο έγινε γνωστό χθες, καθώς ο παίκτης ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Σουηδός θα επανεξεταστεί το πρωί, αλλά πολύ δύσκολα θα τον δούμε στο σημερινό ματς.

Ο Εβρίτης προπονητής “έδειξε” τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Στην ενδεκάδα που χρησιμοποίησε (πλην τερματοφύλακα), σε σχήμα 4-4-1-1 ήταν οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ρέις, Χατζηγιοβάννης, Λουντ, Άλτμαν και Πίσπας. Στο τέρμα χρησιμοποίησε τον Κότσαρη, αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Στιλ, καθώς ο Βλαχοδήμος δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Η ουκρανική ομάδα τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημά της και θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version