ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

ΠΑΟ, θρησκεία και στην Ολλανδία!

Περίπου 100 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο Τέχελεν για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΠΑΟ, θρησκεία και στην Ολλανδία!

Η αγάπη για τον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζει σύνορα και… περιστάσεις. Περίπου 100 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Τέχελεν, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο (ανεπίσημο) ματς της ομάδας του Ουζουνίδη (με την Ολεξαντρίγια) για τη σεζόν 2017/18.

Ερχόμενοι από την Ολλανδία αλλά και τις γύρω περιοχές, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έδωσαν μια διαφορετική, «πράσινη», διάσταση στο παιχνίδι που είχε χαρακτήρα… ξεμουδιάσματος, φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ τόσο πριν, όσο και μετά το πέρας της αναμέτρησης, φωτογραφήθηκαν με τον Ουζουνίδη αλλά και ορισμένους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ