ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Φόρεσε φανέλες NIKE για πρώτη φορά (pics)

Δείτε τη φανέλα η οποία θα χρησιμοποιηθεί από τους «πράσινους» στα φιλικά του Τέχελεν.

Φόρεσε φανέλες NIKE για πρώτη φορά (pics)

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο πρώτο φιλικό της σεζόν (κόντρα στην Ολεξαντρίγια) φορώντας λευκές φανέλες, με γκρί λεπτομέρειες στα μανίκια και τους ώμους, ενώ πράσινο χρώμα είχαν οι αριθμοί των παικτών και φυσικά το τριφύλλι στο στήθος.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της νέας συνεργασίας των «πρασίνων» με τη ΝΙΚΕ, εταιρεία η οποία από φέτος επιμελείται τις αγωνιστικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η φανέλα που είδαμε σήμερα δεν πρόκειται για την επίσημη, καθώς το σετ αυτό θα φορεθεί κατά το διάστημα της προετοιμασίας στο Τέχελεν.

Τα αποκαλυπτήρια της επίσημης εμφάνισης του «τριφυλλιού» θα γίνουν, όπως όλα δείχνουν, στο φιλικό με την Αλκμάαρ στη Λεωφόρο (20/7).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ