ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Ουζουνίδης: «Δεν φοβάμαι. Είμαστε κοντά με Λουτσιάνο»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά το τέλος της πρώτης φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν με την Ολεξάντριγια (0-0).

Ουζουνίδης:  «Δεν φοβάμαι. Είμαστε κοντά με Λουτσιάνο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική εικόνα του «τριφυλλιού», στο πρώτο ματς της σεζόν, τονίζοντας ωστόσο το πρόβλημα στις επιλογές από τη μέση και μπροστά, το οποίο θα διευθετηθεί μέσω των επικείμενων μεταγραφικών κινήσεων.

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λουτσιάνο, ενώ μίλησε και για τις συζητήσεις με τον Καμπέθας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για την εικόνα της ομάδας: «Δώσαμε ένα φιλικό με μια αθλητική ομάδα, που δεν είχε μεγάλη ποιότητα. Μας βοήθησε να δουλέψουμε και να δούμε κάποια πράγματα. Αμυντικά είχαμε συνοχή, επιθετικά χρειαζόμαστε χρόνο, περιμένουμε και τους νέους παίκτες για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δουλεύουμε καλά με όσους είναι εδώ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Για να είναι στην ομάδα, σημαίνει ότι υπάρχει λόγος… Δεν είναι στόχος να κερδίσουμε ένα παιχνίδι αυτή την περίοδο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα απογοητευτεί ή θα ενθουσιαστεί. Ξέρω ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε… Είναι αλήθεια, όμως, ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τις μεταγραφές: «2-3 μέρες τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο. Περιμένω να δω τα νέα… Είμαστε κοντά από όσο ήξερα πριν το παιχνίδι. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή. Με τον Καμπέθας έχουμε κάνει συζητήσεις, περιμένουμε 2-3 περιπτώσεις ακόμα. Ξέρετε, όμως, πως είναι αυτά τα πράγματα στις μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή θέλουμε 2-3 μεταγραφές μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη. Μετά θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση για να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Τα κασέ είναι υψηλά αυτή την περίοδο… ».

Για τους Εμμανουηλίδη και Χατζηγιοβάνη: «Αυτά τα παιδιά θέλουν υπομονή και πολλή δουλειά. Θέλουν το μπράβο, αλλά και την πίεσή μας. Ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε, είναι ταλαντούχα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουν χαμηλά το κεφάλι. Όσο λιγότερο μιλάμε γι αυτά τα παιδιά, τόσο το καλύτερο…»

Για τους «κομμένους»: «Όσο είναι στην ομάδα, υπολογίζονται και δουλεύουν με τους άλλους. Θα θέλουμε, αν υπάρχει δυνατότητα, να βρουν άλλη ομάδα, ωστόσο αν μείνουν, θεωρούνται μέλος της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ