ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επαφές και με άλλον ακραίο – Το δουλεύει για Γιάννου

Ο 20χρονος άσος της Αταλάντα, Μπράιαν Καμπέθας, δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί.

Επαφές και με άλλον ακραίο - Το δουλεύει για Γιάννου

Οι επαφές με την ιταλική ομάδα για τον άσο από τον Ισημερινό είναι καθημερινές, αλλά ο συγκεκριμένος αριστερός εξτρέμ, δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές και με άλλον υποψήφιο για να καλύψει αυτή τη θέση.

Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα και οι “πράσινοι” κοιτάζουν την περίπτωση του για δανεισμό από την ομάδα του. Παράλληλα, οι “πράσινοι” δουλεύουν και την περίπτωση του αναπληρωματικού σέντερ φορ. Ο Γιάννου είναι ψηλά στη λίστα και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές επαφές με την Κίνα. Δεν αποκλείεται το θέμα του υψηλόσωμου Ελληνα επιθετικού να προχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.