ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βίντεο – ανάλυση: Ο Λεκαβίτσιους στο… μικροσκόπιο!

To SDNA περνάει από... αξονικό τομογράφο τον Λούκας Λεκαβίτσιους και με τη βοήθεια του Γιώργου Λημνιάτη και τη χρήση βίντεο αναλύει κάθε κίνηση του Λιθουανού γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods.

Βίντεο - ανάλυση: Ο Λεκαβίτσιους στο... μικροσκόπιο!

To SDNA περνάει από… αξονικό τομογράφο τον Λούκας Λεκαβίτσιους και με τη βοήθεια του Γιώργου Λημνιάτη και τη χρήση βίντεο αναλύει κάθε κίνηση του Λιθουανού γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, οι δημοσιογραφικές αναλύσεις για τα νέα αποκτήματα των ελληνικών ομάδων αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στον αθλητικό Τύπο. Ωστόσο, με την επιστήμη της «ανάλυσης» παικτών και ομάδων να έχει φτάσει πλέον (ιδιαίτερα στο μπάσκετ) σε επίπεδα που είναι δύσκολο να αντιληφθεί ο μέσος φίλαθλος, το SDNA επιλέγει να πρωτοπορήσει και να σας παρουσιάσει την ανάλυση ενός αθλητή, με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Δείτε την ανάλυση εδώ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.