ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατάκα-έκπληξη Οικονομόπουλου για “τελειωμένο” του ΠΑΟ – “Μαρίνο, μπορεί να παίξει ξανά βασικός”!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Τριφυλλιού κάνει μία πρόταση-έκπληξη στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη βασική ενδεκάδα και αναλύει το νέο εγχείρημα για τον Ερασιτέχνη.

Ατάκα-έκπληξη Οικονομόπουλου για

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί στον Λουκ Στιλ, ως λύση για τη βασική 11άδα, και δεν χρειάζεται να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, εξέφρασε  ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος, επικεφαλής της επιτροπής για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη, σχολίασε ακόμα τι χρειάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αποκάλυψε τις κινήσεις που έχουν γίνει για τον Ερασιτέχνη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.703 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.