ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος θεωρεί πως έχω δώσει και εγώ κάτι στο ελληνικό μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στο τουρνουά που διεξήχθη στην Ίο, ενώ τόνισε πως η Εθνική, θα είναι πάντα η επίσημη αγαπημένη.

Διαμαντίδης: «Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος θεωρεί πως έχω δώσει και εγώ κάτι στο ελληνικό μπάσκετ»

Όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την αποθέωση που γνώρισε στην Ίο:

«Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος έρχεται κι έχει καταλάβει ότι έχω δώσει κάτι κι εγώ στο ελληνικό μπάσκετ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα αυτά τα νέα παιδιά έχουν έρθει να δουν το τουρνουά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους έχουν ασχοληθεί με τη διοργάνωση του event. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ίο και είναι πολύ όμορφη».

Για το γεγονός πως συναντήθηκε ξανά με παίκτες, με τους οποίους έχει συνυπάρξει στην Εθνική ομάδα, τόνισε: 

«Ήταν κάτι πολύ ωραίο. Περάσαμε ευχάριστα, φέραμε επιτυχίες. Με κάποια παιδιά που δεν αγωνίζονται, βρίσκομαι αρκετά συχνά και υπάρχει συνέχεια. Η Εθνική θα είναι συνέχεια η επίσημη αγαπημένη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.