ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συναγερμός… παντού: Μένει ελεύθερος ο Λάνγκφορντ!

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μένει ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν και ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κοιτούν με... διαφορετικό μάτι την περίπτωσή του!

Συναγερμός... παντού: Μένει ελεύθερος ο Λάνγκφορντ!

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τα πιο… hot ονόματα της Euroleague, καθώς η εκτελεστική του δεινότητα αλλά και η εξαιρετική περσινή σεζόν του, κατά την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης έχοντας 21,8 πόντους ανά παιχνίδι, τον είχαν προσθέσει σε αρκετές μεταγραφικές λίστες κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.