ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γεν. διευθυντής της Κορίνθιανς: «Καλή η προσφορά για Λουτσιάνο – Σύντομα τελειώνουμε»

Ο γενικός διευθυντής της Κορίνθιανς, Αλεσάντρο Νούνες, μιλάει στον Διονύση Δεσύλλα για τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο.

Γεν. διευθυντής της Κορίνθιανς: «Καλή η προσφορά για Λουτσιάνο – Σύντομα τελειώνουμε»

Ο γενικός διευθυντής της Κορίνθιανς, Αλεσάντρο Νούνες, μιλάει στο sportfm.gr και τον Διονύση Δεσύλλα για τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο.

Η πιο καθοριστική μέρα των διαπραγματεύσεων για να ντύσει στα πράσινα τον Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός είναι η σημερινή. Οι άνθρωποι της Κορίνθιανς έχουν τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα αναμένεται να τελειώσει θετικά για τους «πράσινους».

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν γενικό διευθυντή της Κορίνθιανς, Αλεσάντρο Νούνες. Ο άνθρωπος που έχει το γενικό «κουμάντο» στην ομάδα της Βραζιλίας έκανε λόγο για «καλή προσφορά από τον Παναθηναϊκό» και υποστήριξε ότι το κλαμπ περιμένει τον ποδοσφαιριστή σήμερα να παρουσιαστεί στα γραφεία για να τελειώσει το θέμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εχουμε μια προσφορά από τον Παναθηναϊκό και την αξιολογούμε. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το ποσό. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια καλή προσφορά την οποία εξετάζουμε και σύντομα θα απαντήσουμε. Σύντομα θα καταλήξουμε», τόνισε, αρχικά ο κ. Νούνες.

Σε ερώτηση για το αν η υπόθεση θα τελειώσει σήμερα, η απάντηση του ήταν η εξής: «Δεν έχουμε βάλει ένα deadline. Δεν γίνονται, άλλωστε, έτσι οι δουλειές. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την πρότασή του και θα δώσουμε την απάντηση. Σήμερα περιμένουμε τον ποδοσφαιριστή να παρουσιαστεί εδώ. Νομίζω ότι το θέμα θα τελειώσει σύντομα, αλλά δεν θα κάνω από τώρα μια πρόβλεψη. Είναι θέμα διαπραγματεύσεων. Θα δούμε, έχουμε μια μέρα επαφών για να καταλήξουμε».

Στο τέλος, ο κ. Νούνες κατέληξε: «Με όλο τον σεβασμό, πρώτα θα απαντήσουμε στους φίλους μας από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα απαντήσουμε σε άλλες ερωτήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι», οι οποίοι ως γνωστόν έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λουτσιάνο, προσφέρουν περίπου 400.000 ευρώ στην Κορίνθιανς για τον παίκτη. Όλα δείχνουν ότι, εκτός απροόπτου, μέχρι αργά το βράδυ οι διαπραγματεύσεις θα έχουν ολοκληρωθεί και οι Βραζιλιάνοι θα πουν το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού», αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα με τα ποσοστά, καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται και μάνατζερ που κατέχουν δικαιώματα.

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.