ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πρασινίζει ο Λουτσιάνο

Ο Λουτσιάνο έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Κορίνθιανς, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, και παίρνει τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πρασινίζει ο Λουτσιάνο

Ο 24χρονος άσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και, πλέον, απομένουν οι λεπτομέρειες για να ντυθεί στα πράσινα. Οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και αυτούς της Κορίνθιανς συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει, και τυπικά συμφωνία.

Πληροφορίες από τη Βραζιλία λένε ότι η Κορίνθιανς θα κρατήσει το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενη πώληση στο μέλλον.  Το ποσό που θα λάβουν οι Βραζιλιάνοι θα αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Ο Λουτσιάνο, που έχει υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα και θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας. Θυμίζουμε ότι η συμφωνία αφορά τριετή διάρκεια ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο ποδοσφαιριστής θα δώσει, κατά πάσα πιθανότητα, αύριο συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσει και επισήμως την Κορίνθιανς και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ελλάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι, το βράδυ της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Αθήνα για τα ιατρικά και την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.