ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Η ατάκα του Άλτμαν για τον Ουζουνίδη

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ατάκα του Άλτμαν για τον Ουζουνίδη

Μπορεί ο Όμρι Άλτμαν να βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην «πράσινη» οικογένεια, ωστόσο έχει προλάβει να διαμορφώσει μία πρώτη άποψη για την ποιότητα των προπονήσεων και τη δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Δύο «άξονες» τους οποίους έκρινε με απόλυτα θετικό τρόπο στις δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους Τύπου στο Τέχελεν. Όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη που έχει για τον Ουζουνίδη αλλά και τις διαφορές στον τρόπο προπόνησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ισραήλ, ο 23χρονος απάντησε: «Είναι φυσιολογικό, κάθε προπονητής να έχει και δικό του στυλ και τη δική του νοοτροπία. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις για τις προπονήσεις, την ένταση και το ρυθμό. Το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά κάτι που θαυμάζω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ