ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ Ο ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΣ

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εμποκού (vids)

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης επισκέφθηκε σήμερα το Τέχελεν και τα είπε σε πολύ θερμό κλίμα με τους πρώην συμπαίκτες και προπονητές του. Δείτε βίντεο από την κάμερα του Panathinaikos24.gr.

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εμποκού (vids)

Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τους παίκτες αλλά και το προπονητικό team του Παναθηναϊκού, καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωινού προγράμματος στο Τέχελεν εμφανίστηκε ένας… όχι και τόσο παλιός, γνωστός της ομάδας.

Ο λόγος, για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να ανήκει στο δυναμικό της Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο απέδειξε ότι είναι αρκετά «δεμένος» με τον Παναθηναϊκό, τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο Κονγκολέζος χαιρέτισε πρώτα τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Μαρίνο Ουζουνίδη και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος των υπολοίπων, δίνοντας προτεραιότητας στον κολλητό του, Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το πολυτελές αυτοκίνητο του Κονγκολέζου και ιδιαίτερα οι πινακίδες που έγραφαν τα αρχικά του παίκτη: PMK 40.

Δείτε πλάνα από την επίσκεψη του Εμποκού, μέσα από την κάμερα του Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE