ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΧΟΥΛΤ

Σε καλό κλίμα οι επαφές με την πλευρά του Σουηδού

Ο δικηγόρος του Σουηδού αμυντικού ήρθε σε επαφή με την πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Νικλας Χουλτ. Σε καλό δρόμο το θέμα, οδεύει προς θετική κατάληξη.

Σε καλό κλίμα οι επαφές με την πλευρά του Σουηδού

Ισχύει ακόμη η προσφυγή την οποία είχε καταθέσει ο Νίκλας Χουλτ για την καταβολή των δεδουλευμένων του.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Σουηδός έχει λάβει ένα μέρος των οφειλομένων (40.000 από τα 87.500 ευρώ της δόσης του Μαΐου), αλλά το ζήτημα φαίνεται πως οδεύει προς θετική κατάληξη, καθώς η επαφή μεταξύ του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή με τον γενικό διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός διαβεβαίωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι οι όποιες εκκρεμότητες θα διευθετηθούν λίαν συντόμως, ώστε ο Σουηδός να πληρωθεί και να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...