Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο 24χρονος Λουτσιάνο θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του «τριφυλλιού», μετά τους Άλτμαν και Κολοβέτσιο. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Βραζιλιάνος μετέβη στην προπόνηση της Κορίνθιανς για να χαιρετήσει συμπαίκτες και τεχνικό team και πλέον το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι το να μεταβεί στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ τονίζουν πως παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον Λουτσιάνο, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε Παναθηναϊκό για δύο λόγους. Πρώτιστα, επειδή οι «πράσινοι» κινήθηκαν με γρήγορα βήματα στην υπόθεση και «υπερκέρασαν» τα όποια εμπόδια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε σαφή επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη και να «χτίσει» εκ νέου το όνομά του, κάτι που ούτε η Μποταφόγκο, ούτε η Κρουζέιρο και η Άλ Γκαράφα θα μπορούσαν να προσφέρουν στον 24χρονο φορ.

Οι δύο σύλλογοι από τη Βραζιλία αλλά και η ομάδα από το Κατάρ, παρακολουθούσαν στενά την περίπτωσή του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να καταθέσει πρώτος την πρότασή του και εν τέλει να αποσπάσει το «ναι» του Λουτσιάνο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου